Slide 1
Velkommen til Skovpavillonen
Slide 1

Skovpavillonen er bygget af træ og kræver derfor grundet vort klima konstant vedligeholdelse.For få år siden var den i en så dårlig forfatning, at det endog var på tale at rive den ned, hvilket heldigvis ikke skete.
Med et kommunalt tilskud på hen ved 500.000 kroner blev taget som den væsentligste bevarende bygningsdel renoveret.
Bygningen har "oplevet" lidt af hvert gennem årene, og var i en kort periode først i 2000 tallet i fare og i en form for forfald. Men med en stor indsats fra frivillige ildsjæle står bygningen nu total istandsat og er igen samlingssted for diverse arrangementer.
Skovpavillonen udlejes til privatpersoner, foreninger, organisationer samt offentlige og private virksomheder til:
Fester og receptioner * Generalforsamlinger * Foredrag * Koncerter * Udstillinger * Teaterforestillinger, lokalrevyer og cabareter * Start og målsted for sportslige begivenheder.

Om Skovpavillonen
Slide 1
Skovløberne

En skovløber er en medarbejder ved en skovpart under et skovdistrikt med særlige opgaver. I vores tilfælde taler vi om en person som laver frivilligt arbejde i Skovpavillonen.

Historie

Skovanlægget i Assens blev i 1827 etableret som en lystskov på fire og en halv tønder land, der var afsat til formålet ved afslutningen af udskiftningen af den gamle bymark.

Lokalerne

Tag et kig på vores lokaler, som alle har gennemgået løbende restaurering og fremstår lyse og venlige.
Du blir ikke skuffet.

Slide 1
Fra vores arrangementer
Image is not available
Jazz & æggekage

Vore velbesøgte arrangement Jazz & æggekage er en hyggelig eftermiddag med husets veltilberedte æggekage og god gedigen traditionel jazz.

Image is not available
Pinsebal

Pinseballet er noget som ses frem til hvert år. Det er ren nostalgi når et af de kendte bands spiller op til dans.

Image is not available
Sct.Hans i skoven

At holde Sct.Hans i skovanlægget er virkelig noget helt specielt. Et rigtigt familie arrangement med bål og snobrød. Det skal opleves.

Slide 1

Vores skønne hus ligger i midten af skovanlægget i Assens.
Vi har sommeren igennem flere udendørs arrangementer. Som her f.eks. fællessang, akkomagneret af Assens Harmoniorkester.

Ole Wakefield
Vores Persondatapolitik
  • Skovpavillonen (dataansvarlig) registrerer persondata, som du har oplyst til os ved indmeldelse, forespørgsler og flyttemeddelelser
  • Vi registrerer følgende oplysninger: Navn(e), adresse, telefonnummer og mailadresse.
  • Vi gemmer kun disse oplysninger så længe, det er nødvendigt for at kunne yde dig en god service.
  • Ligeledes sletter vi dine persondata, hvis du skulle ønske det.
  • Du kan altid få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
  • Skovpavillonen videregiver eller sælger aldrig de registrerede data.
  • De registrerede persondata opbevares hos vores leverandør af databasen, med hvem vi har indgået en behørig databehandleraftale. Kun de personer hos Skovpavillonen, der arbejder med at servicere vores interessenter, har adgang til de registrerede persondata. Dette sker over en sikker og krypteret forbindelse og data er beskyttet ved hjælp af brugerid og password.
  • Skovpavillonen forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.
  • På vores hjemmeside anvender vi cookies. Når du besøger hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres af din browser. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi anvender midlertidige cookies, der automatisk indsamler data om dit besøg. De data der indsamles anvendes kun til at forbedre opbygningen af hjemmesiderne og analyseres i anonym form udelukkende til statistik med det formål at hjælpe os til at forbedre hjemmesiden til glæde for vore besøgende.
  • Du kan slå Cookies fra i dine internetindstillinger, men slår du dem fra, skal du være opmærksom på, at der kan være funktioner på forskellige websites, der ikke virker.

Sponsorer

  • Assens autolakering
  • Bøgskov VVS
  • Flygger farver
  • JP
  • Palle Johansen
  • Stark
  • Vestfyns
  • image
  • Energifyn
  • Vestfyn
Previous Next